Sabiha Gökçen'de 'apron manzaralı' düğün!

Sabiha Gökçen Airport Hotel'in Müdürü Yalın Akalan, "Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kapalı durumda bulunan eski terminal binasında aprona ve uçaklara karşı bir düğün organizasyonu düzenlemek istiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, terminal binasının hemen yanında faaliyet gösteren Sabiha Gökçen Airport Hotel'in Müdürü Yalın Akalan, projelerini anlattı. Yalın Akalan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kullanılmayan ve kapalı durumda bulunan eski terminal binasında 3 bin kişilik bir düğün organizasyonu yapabileceklerini ve bu düğünün apron ve uçak manzaralı olacağını belirtti.

Yalın Akalan, yapmak istediği düğün organizasyonu hakkında şunları söyledi, "Bizim hali hazırda kapalı durumda olan eski bir terminal binamız var. Bu terminal binamıza 3 bin kişi sığabilir. Eski terminal binasında biz daha önceden defileler düzenledik, ticari bir aracın lansmanı yine orada yapıldı. Biz şuanda tüm görüştüğümüz tüm acentelere bunu bildiriyoruz. Eski terminalin düzeni çok güzel. Bagaj bantları hâlâ duruyor. Havalandırma sistemi duruyor. Orası bence şu an İstanbul'u en farklı yeri. Hiçbir yerde havalimanı konseptinde böyle bir şey yapamazsınız. Sadece Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bunu yapabilirsiniz. Biz bunun hizmetini de verebiliriz. Mutfağımız ve servis elemanımız yeterli. Düşünsenize orada düğün yapılırken önünüzden uçak kalkıyor. Gece de otelde kalıp sabah uçağınızla balayına gidiyorsunuz. Her şey uygun." (İSTANBUL/DHA)

Geçmiş olsun, 3. havalimanı battı!Geçmiş olsun, 3. havalimanı battı!