İstanbul'da bir işadamı kediye işkence yaptı

İstanbul Bahçelievler'de tekstilci işadamı Hakan G.'nin, evinde bir kediyi sopayla defalarca dövmesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin geçtiğimiz aylarda çekildiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Bahçelievler Kocasinan'da tekstil işi yaptığı öğrenilen işadamı Hakan G. iddiaya göre, yemek vermesine rağmen çağırdığında yanına gelmeyen kedilerine sinirlendi.

Çocuklarını odadan uzaklaştırarak kapıyı kapatan Hakan G., eline aldığı sopayla bir elinde tuttuğu kediyi defalarca dövdü. Acıyla inleyen kedi, bir ara dayaktan kurtulup pencereden kaçmaya çalıştı.

Hakan G., kapalı olan pencerenin önünde sıkıştırdığı kediyi burada da defalarca sopayla vurdu. Çocuklardan birinin odaya girmesiyle dayağa ara veren Hakan G., çocuğu dışarı çıkarıp kapıyı kapatarak kediyi tekrar sopayla dövmeyi sürdürdü. Hakan G.'nin yaptıkları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Hakan G.'nin bir süre önce eşiyle boşandığı, 3 çocuğunun velayetinin annelerine verildiği ve tehdit ettiği gerekçesiyle eşi tarafından şikâyet edilip hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. (İSTANBUL-DHA)