Ankara'da doğal gaz patlaması: 5 yaralı

Ankara'da, bir kişi doğal gazı açarak intihar girişiminde bulunurken patlama meydana geldi. 2 polis ve binada oturan 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bir kişinin doğal gazı açarak intihar girişiminde bulunduğu sırada patlama yaşandı. Patlamada, 2'si polis 5 kişi yaralandı.

Pursaklar ilçesi Turgut Reis Sokak'taki patlama akşam saatlerinde meydana geldi. Patlamanın doğal gazdan kaynaklandığı tahmin edilirken, yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, patlamanın bir kişinin doğal gazı açarak intihar girişiminde bulunduğu sırada yaşandığı belirtildi. 2'si polis 5 kişinin yaralandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"04.01.2019 günü saat 19.35 sıralarında Pursaklar İlçesinde ikamette kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahsın doğalgazı açarak intihara teşebbüs etmesi neticesi patlama meydana gelmiştir.

İlk belirlemelere göre; Olay yerine ihbar üzerine geçen ekipte görevli (2) Polis Memuru ile aynı binada ikamet eden (3) vatandaşımız patlamadan dolayı yaralanmıştır. Konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır." (DUVAR-DHA)