Şiddet uyguladığı karısını 'FETÖ'cü ya da PKK'lı' olmakla suçladı

Şiddet gördüğünü açıklayınca kocası suçladı: Konuşmalarından PKK’lı olduğu anlaşılıyor!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Ercüment T. isimli bir kişinin, karısı Merve T.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 'terör' suçlaması geldi! Kocasından şiddet gördüğü belirterek hukuk mücadelesi veren Merve T.'nin davasında sanık eşi Ercüment T., "Eşim öğrencilik yıllarında FETÖ’nün toplantılarına katıldığını anlatmıştı. Aynı zamanda konuşmalarından PKK’lı olduğu anlaşılıyor. Bu konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını talep ediyorum" dedi.

Sözcü'den Şeyma Ulusoy'un haberine göre, Ercüment T. eşi Merve T.'yi önce sokakta ardından da iş yerinde darp etti. Merve T.’nin durumu savcılığa taşıması üzerine Ercüment T. hakkında ‘Eşi kasten yaralama ve tehdit' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bakırköy 40. Asliye Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada ilk kez savunma yapan sanık Ercüment T. boşanma aşamasında olduğu eşi Merve T.’nin 'şov' yaptığını öne sürdü. Sanık Ercüment T., “Atılı suçlamaların tamamı gerçek dışıdır. Ben müştekiyi darp etmedim. Hakaret ve tehdit etmedim, benim akrabalarım, müştekinin akrabaları ve tanıklar bilmektedir. Katılan şahıs benim mükerrer paramı çaldı. Toplam çalınan param yaklaşık 100 bin liradır” diye konuştu.

'TOPLANTILARA KATILDI'

Savunmasının devamında sanık Ercüment T. tüm suçlamaları reddederek, “Merve, öğrencilik yıllarında FETÖ'nün toplantılarına katıldığını anlatmıştı. Aynı zamanda konuşmalarından PKK'lı olduğu anlaşılıyor. Bu konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını talep ediyorum” dedi.

Merve T. ise duruşmada söz alarak, “Darp, hakaret ve sürekli tehdit etti. Şimdi suçtan kurtulmak için bu şekilde savunma yaptı” dedi. Mahkeme, sanık Ercüment T.’nin iddialarından dolayı zaptın bir örneğinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilerek, takdir ve ifası için suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Etiketler boşanma Şiddet darp