Öğrencilerden beden eğitimi öğretmenine darp suçlaması

Çorum'da bir öğretmenin, görev yaptığı okuldaki öğrencilerini darp ettiği öne sürüldü. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Çorum'da bir ortaokulda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan M.Ç., iddiaya göre, beden eğitimi dersi sırasında ödevini sınıfına götüren 7’nci sınıf öğrencisi E.Ö.’yü, kendisinden izin almadığı gerekçesiyle darp etti.

İddiaya göre, tokat attığı öğrencinin kafasını panoya vurduğu ve boğazını sıktığı öne sürülen öğretmen, daha sonra E.Ö. ile spor salonuna gitti. Burada elini yüzünü yıkayan öğrencinin yanına gelen sınıf arkadaşlarının, ne olduğunu sorması üzerine öğretmen diğer öğrencilerden S.Ö.’nün de burnunu kırdı.

ÖĞRETMENE SORUŞTURMA

Okuldan sonra eve giden E.Ö., babaannesiyle birlikte yeniden okula giderek, müdüre durumu anlattı. E.Ö. ailesiyle birlikte hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikayetçi oldu. E.Ö.’nün yanı sıra öğretmen tarafından darp edildiği ileri sürülen diğer öğrencilerin de hastaneden rapor alarak suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Şikayetler üzerine emniyet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Darp edilen öğrenci E.Ö.’nün babası Fatih Ö., konunun takipçisi olacaklarını anlatarak, "Bunlar tamamen okul yönetiminin suçu. Çünkü daha önce de aynı konuda şikayet olmasına rağmen herhangi bir işlem yapılmamış. Biz gerekli yerlere suç duyurusunda bulunduk. Konunun takipçisi olacağız" diye konuştu. (DUVAR)