İstismardan tutuklanan babanın tahliye ihtimali üzerine 2 kardeş intihar girişiminde bulundu

Şanlıurfa'da cinsel istismarla suçlanan babalarının serbest bırakılması ihtimali nedeniyle 2 kardeş intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabaları sonucu 2 kardeş intihardan vazgeçirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa'da, çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan babanın cezaevinden çıkması ihtimali üzerine, dün 2 kız kardeş intihar girişiminde bulundu.

Ajans Urfa'nın haberine göre, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde babası tarafından cinsel istismara uğrayan Z.N. ve R.N., tutuklu olan babalarının cezaevinden çıkma ihtimali nedeniyle dün intihar girişiminde bulundu.

Savcıyla görüşmek istediğini söyleyen R.N., "Yeter, yeter. Savcı gelmezse buradan cesedim çıkar. Haklı olmam için babamın beni hamile bırakması gerekiyormuş. Devlete sığındık, hepsi ortaya çıkacak" diye bağırdı. Polisin ikna çabaları sonucu 2 kardeş intihardan vazgeçirildi.

Anneleriyle birlikte bu sabah Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığı'na giden kardeşlere, babalarının halen cezaevinde olduğunu ve tutukluluğunun sürdüğü bilgisi verildi. Z.N. ve R.N.'ye Hukukçular Derneği de destek verdi ve davanın takipçisi olacaklarını açıkladı.