İngilizce öğrenmeye ihtiyacınız var mı ?

Google Haberlere Abone ol

Dünya üzerinde her dört kişiden biri aktif olarak iş, kişisel gelişim veya eğitim için İngilizce öğrenmeye çalışmaktadır. Bu nedenle sizler de bu yazıyı okuyorsanız, İngilizce öğrenmeye çalışan 2 milyar 750 milyon kişiden birisiniz demek oluyor.

Türk Amerikan Derneği Bakırköy İngilizce Kursu sizlere en iyi imkanlarla İngilizce öğrenmenin kapılarını açıyor.

İngilizce; eğitim, turizm ve iş dünyasının dili olarak kabul görmektedir. Günümüzde iş dünyasında şirketlerin %87’si uluslararası platformlarda işlerini yürütmekte ve personellerinin İngilizce bilmesini özellikle talep etmektedir. Turizm sektörünün ise yüzde 89’u ortak dil olarak İngilizce’yi kullanmaktadır. Uluslararası eğitim dünyasının %92’si materyal, iletişim ve ders dilini İngilizce üzerine kurmuştur ve hepsinin amacı tektir. En iyi şekilde iletişim kurmayı başarmak Tüm sektörlerin sorduğu sadece bir soru mevcut aslında açık ve net. Ne kadar İngilizce konuşabiliyor, yazabiliyor ve anlayabiliyorsunuz ?

Türk Amerikan Derneği Bakırköy İngilizce kursu seviyenizi tespit edip size uygun olan eğitim methodları ile size geleceğin fırsatlarını sunuyor.

Okulda, kursta eğitim aldınız ancak başaramadınız mı?

Pek çok kişinin sandığının aksine dil öğrenmek; kelimeler ve kelimeleri hangi yapılarla bağlayacağınızı bilmeniz üzerine tasarlanmış bir süreç olarak görülmemelidir.

Dil öğrenmek, iletişim kurmak olarak tabir edilmelidir. Konuşarak, mesajlaşarak, e-mail yazarak, okuyarak ve dinleyerek iletişim kurabiliyoruz. Dil öğrenmek; gramer ve kelime ile birlikte, okuma, yazma, dinleme ve konuşmanızın da global standartlara (GSE) göre ilerlemesi ve şekillenmesidir. Bakırköy İngilizce Kursları her seviyede anlamadığınız başarısız olduğunuz konuların ücretsiz tekrarını sağlamaktadır.

Bu sebeple İngilizceyi, “simple present/geniş zaman” veya “present continuous/şimdiki zaman” şeklinde, yapısal olarak öğrenmek ve kâğıt üzerinde boşluk doldurarak test etmek yerine, günlük ya da iş hayatınızdaki ihtiyaçlarınız doğrultusunda ne kadar kullanabildiğinizi değerlendiren bu değerlendirme sürecinin içinde bizzat kendinizin de yer aldığı bir öğretim metoduna ihtiyacınız olabilir.

İngilizce öğrenmek için seçebileceğiniz alternatifler nelerdir?

İngilizce öğrenmek için birçok gerekçeniz ve çözüm için birden fazla alternatifiniz mevcuttur. Örneğin; Google’a yazacağınız İngilizce öğren kelimesi, sadece birkaç saniyede önünüze 138,000,000 sonuç dökecektir. Bu çözüm alternatiflerinin çokluğu içinde kaybolmanız neredeyse kesindir. Geriye döndüremeyeceğiniz zamanınızı ve çalışarak kazandığınız paranızı boşa harcamamak için yapacağınız tercih çok önemlidir. Bu nedenle Türk Amerikan Derneği Bakırköy İngilizce Kursu sizin için en doğru seçenek olacaktır.

İLANDIR