Ayvalık’ta 'uçak düştü' iddiası üzerine çalışma başlatıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde uçak düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlatılırken bir bulguya rastlanmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyada Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, uçak düştüğü yönündeki iddialar bölgede çalışma başlatıldı. Balıkesir Valiliği ve Ayvalık Kaymakamlığı, uçak düştü iddialarını doğrulamazken itfaiye ve jandarma ekiplerinin kırsal Çakmak ve Kırcalar mahallelerinde devriyelerini yoğunlaştırdıkları öğrenildi.

Ayvalık’ın kırsal Çakmak ve Kırcalar Mahalleleri arasında, bir uçağın düşüşünden sonra çekildiği iddia edilen duman görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada yayılan görüntü ve söylentiler sonrası ilçedeki itfaiye, jandarma ve polise "uçak düştü" ihbarları yapıldı. Araştırma yapan ekipler herhangi bir bulguya rastlamadı.

Balıkesir Valiliği ve ilçe kaymakamlık yetkilileri ise, kendilerine uçak düştüğü şeklinde kolluk kuvvetlerinden bir bilgi ulaşmadığını belirterek, söylenti ve görüntüleri doğrulamadı. Söylentiler üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri görüntülerin çekildiği iddia edilen Çakmak ve Kırcalar Mahalleleri’nde araştırma yaptığı öğrenildi. (BALIKESİR/DHA)