Deplasmana 16 kişi 6 kişilik araçla gitti!

İskilipgücü takımı deplasmana gitmek için araç bulamadı. 6 kişilik ticari irici 16 kişi binmek zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Çorum’un İskilip ilçesinde İskilipgücü U-15 futbol takımı araç bulamayınca 16 kişiden oluşan takım 6 kişilik hafif ticari araca binmek zorunda kaldı.

İskilipgücü futbol takımı oyuncuları tıka basa dolduruldukları araçla maçın oynanacağı Çorum’a çaresizlikten 60 kilometre yolculuk yapmak zorunda kaldılar. İskilipgücü futbol takımı antrenörü Nihat Armutçu kendi sosyal medya hesabından olaya sitem edip, tıka basa doldurulan futbolcuların fotoğraflarını paylaştı.

'ARTIK MİNİBÜS BİLE VERİLMİYOR'

Armutçu, yaptığı paylaşımda, “Dün Çorum'da U-15 ligi maçımız vardı. Maça gitmek için hiçbir resmi makamdan minibüs bulamadık. Zaten ilçeden maddi destek yok. Hiç olmazsa minibüs ihtiyacımız karşılanırdı. Artık o da verilmiyor. Bunu yıllardır ilçemizde belediye başkanları karşılıyordu, belediye bütçesinden. Ancak bu sezon belediye karşılamayacağını bildirdi. 5+1 kişilik araca 16 futbolcumu sığdırdım. Ne olur iş güvenliği filan demeyin. Yanlış olduğunu biliyorum. Tehlikeli olduğunu biliyorum. Ama ya maça gitmeyip ligden ihraç edilecektik ya da riski göze alacaktık. 2018 Türkiye’si ve İskilip’inde maç için minibüs bulamamak çok acı” dedi.

İskilipgücü U-15 futbol takımı, karşılaştığı Osmancık Belediyespor U-15 takımına 8-0 yenildi. (DUVAR)