'En sevdiğim ceketimi kurtar belediye!'

İzmir'de bir genç, balkondan atılan ceket telefon tellerine takılınca belediyeden yardım istedi. Belediye vinçle montu indirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de Can Osman Aksoy'un evden çıktıktan sonra arkadaşından balkondan atmasını istediği mont, telefon hattı kablosuna takıldı. Arkadaşlarıyla uğraşsa da montu indiremeyen Aksoy, belediyeden yardım istedi. Sosyal medyadan ulaştığı Bornova Belediyesi görevlileri, montu vinçle indirdi.

Evden çıktıktan sonra havanın serin olduğunu fark eden Aksoy, evdeki arkadaşından montunu balkondan atmasını istedi. Atılan mont, sokaktaki telefon hattı kablosuna takıldı. Gece boyunca kablo üzerinde asılı kalan mont, Aksoy'un attığı tweet sonrası kurtarıldı, "Evden çıkarken, arkadaşıma 'Balkondan at' dedim. Attı, atmaz olaydı. Telefon kablosuna takılı kaldı. En sevdiğim ceketimi kurtarın lütfen" notuyla fotoğraf paylaşan Aksoy'a ulaşan görevliler, vinçle montu indirdi.

'CEKET HAVADA ASILI KALDI'

Olayla ilgili konuşan Aksoy, "Hava karanlık olduğu için ilk etapta kabloları göremedim. Hatta şaşırdım, ceket nasıl havada kaldı, diye; ama sonra baktım, kabloya takılmış. Kendimiz çok uğraştık; ama indiremedik. Sosyal medyada oldukça ilgi gördü olay. Benim için güzel bir hikaye oldu. Bornova Belediyesi'ne teşekkür ederim" dedi. (İZMİR/DHA)

Etiketler İzmir mont CEket