Mülkiyeliler'de 'Hafıza Mekânları, Nasıl ve Kimin İçin' atölyesi

Mülkiyeliler Birliği ve Beraberce Derneği “Hafıza Mekânları, Nasıl ve Kimin İçin?” konulu atölye çalışması düzenliyor. Tanıl Bora'nın katılacağı söyleşi ile başlayan çalışma Funda Şenol Cantek'in “Kültürel ve Politik Coğrafya Yürüyüşü ile sonlanacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Mülkiyeliler Birliği ve Beraberce Derneği, “Hafıza Mekânları, Nasıl ve Kimin İçin?” konulu atölye çalışması düzenliyor. 22- 23 Eylül tarihlerinde "Mülkiyeliler Birliği İnsan Hakları Merkezi Hafıza Mekânları Deneyim Paylaşım Atölyesi" kapsamında düzenlenecek çalışmanın gerçekleşeceği adres ise Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi...

İLK GÜN TANIL BORA SÖYLEŞİSİ İLE BAŞLIYOR

Program kapsamında ilk gün Tanıl Bora’nın katılacağı “Türkiye’de Unutma Pratikleri” konulu söyleşi düzenlenecek. Ayrıca Hanife Kardelen Işık, “Hafıza Mekânları Nasıl ve Kimin İçin-District Six Müzesi, Güney Afrika Deneyimi”ni katılımcılarla paylaşacak. İlk gün etkinliğin başlama saati 10.30 olarak belirlendi.

İKİNCİ GÜN KÜLTÜREL VE POLİTİK COĞRAFYA YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK

Çalışmanın ikinci günü ise akademisyen Funda Şenol Cantek’in “Ankara’nın Hafızası, Ankara’nın Saklı Coğrafyası” konulu sunumuyla saat 15.30'da başlayacak. Söyleşinin ardından “Kültürel ve Politik Coğrafya Yürüyüşü” yapılacak. 15 kişinin katılacağı yürüyüş bölümüne katılmak isteyenlerin "[email protected]" adresine başvuru yapması gerekiyor.

Etiketler hafıza mülkiye mekan