Kaşar Bank mesajı: 1 milyon lira kaybettim

Kaşar ticareti iddiasıyla ile dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Ülken Ö., Bulgaristan'a ait bir numara üzerinden mesaj gönderdi. Ülken Ö. elindeki bütün parayı kumarda kaybettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da 'Kaşar Bank' adı altında çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen Ülken Ö.'nün Whatsapp konuşmaları ortaya çıktı. "Kaşar ticareti yapacağız" diyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Ülken Ö.'nün Bulgaristan'da olduğu öğrenildi.

Ülken Ö.'nün, Bulgaristan'a ait bir GSM numarasından atılan mesajlarda parasını isteyen ve ameliyat olması gereken bir çocuğunun olduğunu söyleyen mağdura, "1 milyon 100 bin lira topladım. Bu güne kadar herkes kazandı, ben battım. Çare, kurtuluş olarak kumara bulaştım kaybettim" dediği ortaya çıktı.

Bir başka yazışmadaysa dolandırılan Saim Demirbaş, Ülken Ö.'ye ülkeye dönmesini söylüyor. Ülken Ö. ise "Utancımdan dönemiyorum. Gelsem anında içeri alacaklar. 30 tane dosya varmış savcılıkta. Tanıdık bir polis var direk içerdesin diyor abi" dedi.

170 BİN LİRA KAYBETTİ

Yapılan yazışmaları ve nasıl dolandırıldığını anlatan Saim Demirbaş, Ülken Ö.'nün kendisine elinde 1 ton mal ve 3 bunların bin lira karı olduğunu söylediğini belirterek, şunları anlattı.

"Arkadaş bize geldi. Kaşar alıp satıyoruz dedi. 10 bin lira ile başladık. 20,30,40,50 bin derken 170 bin lira kaptırdık. Şimdi arkadaş bizimle yazışıyor. Annesiyle görüştük yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Bizde kaşar banktan dolayı çok mağdur durumdayız. Devletimizin bize yardımcı olmasını bekliyoruz. Bize deliller gösterdi, hile hurda yok dedi. Bizde güvendik bu işe girdik. Bulgaristan'da şuan kendisi. Para götürmediğini iddia ediyor.Parayı kumarda kaybettiğini söylüyor."  (İSTANBUL/DHA)