Şişli Sıracevizler'de banka soygunu!

Yüzleri maskeli 2 kişi Şişli'de bir bankayı soydu. Yaralıların bulunduğu soygunda soyguncular ise kaçtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şişli Sıracevizler Caddesi'nde bulunan bir bankaya gelen yüzleri maskeli 2 kişi bir miktar parayı aldıktan sonra motosikletle kaçtı. Soygun sırasında ateş açıldığı bildiriliyor.

Motosikletli ve silahlı iki soyguncu banka görevlisinden paraları poşete doldurmasını istedi. Bu sırada güvenlik görevlisini kendilerini engellemek isteyince soyguncular görevliye ateş açarak görevliyi yaraladı. Banka görevlileri durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulans, yaralı güvenlik görevlisini Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri kaçan soyguncuları yakalamak için kaçış istikametindeki yollarda güvenlik önlemi aldı. Kameralarını inceleyen ekipler, kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanığı Özcan Otum “Yüzleri maskeli iki kişiydi. İçeride güvenlik görevlisini vurmuş. Ben soyguncuları kaçarken gördüm. Motosikletin arkasına binen soyguncunun bir elinde silah, bir elinde de poşet vardı. Kaçarken yalpaladılar" dedi.

AYNI BANKA ŞUBESİ 1 YIL ÖNCE YİNE SOYULMUŞTU

Soygunun gerçekleştiği banka şubesi bir yıl önce 29 Haziran'da da eli silahlı bir kişi tarafından soyulduğu öğrenildi. Soygun sonrasında ise yüklü miktarda para çalan şüpheli, soygundan 8 saat sonra Gebze otogarında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Bankada sayım yapıldığı, soyguncuların ne kadar para aldığı yapılan sayım sonucunda belli olacağı öğrenildi. (DHA)

Etiketler beyoğlu soygun banka