Aydın'da sınav gözetmenlerine saldırı

Aydın'da, düğün konvoyundaki araçlardan ehliyet sınavı güzergahını açmalarını isteyen gözetmenler saldırıya uğradı. Yaralanan 2 gözetmen hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Aydın'da bugün ehliyet sınavı esnasında bir grup sınav gözetmeni, otoyolda karşılaştıkları düğün konvoyundaki kişiler tarafından darp edildi.

Aydın'da öğlen saatlerinde Menderes Köprüsü'nden geçmek isteyen sınav gözetmenleri, yolu kapatan düğün konvoyundaki araçlardan yolu açmalarını istedi. İddiaya göre, bunun üzerine konvoydakiler gözetmenlere saldırdı. Saldırıda yaralanan 2 gözetmen hastaneye kaldırıldı.

'SINAV GÜZERGAHINI AÇMALARINI RİCA ETTİK'

Saldırının ardından yaralı olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir sınav gözetmeni, olayın sınav esnasında ve ehliyet sınavı güzergahında gerçekleştiğini belirtti. Gözetmen, şunları söyledi:

"Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ehliyet sınavına atanan öğretmen arkadaşlarla beraber sınav güzergahında bulunan Menderes Köprüsü üzerinde bir düğün konvoyunun yolu kapadığını gördük. Sınava yetişmemiz gerektiğini söyleyip sınav güzergahını açmalarını rica ettiğimizde küfrederek üzerimize yürüdüler ve yolu terk etmemizi, buradan geçemeyeceğimizi söylediler. Neye uğradığımızı saşırmamızla beraber kendimizi üstümüz başımız yırtılmış halde bulduk.”

Darp anına ilişkin kamera görüntülerinin de ellerinde bulunduğunu ifade eden yaralılar, soruşturma için gerekli başvurunun yapıldığını söylediler. Jandarma ekiplerinin de saldırganların kimliklerinin tespiti için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtildi.