Kız arkadaşını gözaltına aldırıp evlilik teklif etti

İskenderun Nüfus Müdürlüğünde memur çalışan Erdinç Devrim, polislerle anlaşıp kız arkadaşı Üreyna Mazman'ı gözaltına aldırdı ve evlilik teklif etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hatay'ın İskenderun Nüfus Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Erdinç Devrim, kız arkadaşına 'sürpriz evlenme teklifi yapmak' için İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine başvurdu. Devrim, Üreyna Mazman'a evlilik teklif etmek için oluşturduğu senaryoyu polislere anlattı.

Devrim'in teklifini kabul eden ekipler, kent merkezindeki bir kafede arkadaşlarıyla oturan Üreyna Mazman'ın masasına gelip, kimlik kontrolü yaptı. Ekipler, Mazman'ı hakkında gözaltı kararı olduğunu söyleyerek polis merkezine davet etti.

Polisler daha sonra Mazman'ı Çay Mahallesi Tayfur Sökmen Bulvarı'na götürdü. Burada araçtan indirilen Üreyna Mazman'ı kemancı ile karşılayan Erdinç Devrim evlilik teklifinde bulundu.

Önce ne olduğunu anlayamayan Mazman, şoku üstünden attıktan sonra, uzatılan tek taş yüzüğü alıp 'evet' diyerek evlilik teklifini kabul etti. (HATAY/DHA)