Doktorla tartıştı, araya giren sağlık memurunu ısırdı

Kocaeli'de acil servise giden V.K. isimli kişi bir doktorla tartıştı. Alkollü olduğu öne sürülen V.K. araya giren sağlık memuru Ayhan Meral'in kolunu ısırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, alkollü olduğu belirtilen V.K., acil servise giderek kolunun incindiğini söyledi. V.K., koluna bakmak isteyen doktorla tartışırken, araya giren sağlık memuru Ayhan Meral'in kolunu ısırdı. Meral, kuduz aşısı olurken; V.K. de emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İddiaya göre, alkollü olan V.K., 3 Temmuz günü, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisine başvurdu. Kolunun incindiğini söyleyen V.K'ye, kendisiyle ilgilenen doktorlar tartıştı.

Bu sırada sağlık memuru Ayhan Meral araya girdi. V.K. ise Meral'in sol kolunu tutarak, ısırdı. Olayı gören güvenlik görevlileri, Ayhan Meral'i V.K.'den güçlükle kurtardı.

V.K., polis tarafından gözaltına alınırken, hastanede tedavi edilen Ayhan Meral'e de kuduz aşısı yapıldı. Sağlık memuru Meral, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan V.K.'den şikayetçi oldu.

BAŞHEKİM: HUKUKİ ÇALIŞMALARI BAŞLATTIK

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, "Hayatları pahasına hayat kurtarmaya çalışan sağlık personellerinin yine hayatlarını kurtardığı kişiler tarafından şiddete maruz kalmasını öncelikle insani olarak kınıyorum. Arkadaşımızın hakkını korumak için hukuki çalışmaları başlattık, kendisine gerekli desteği vereceğiz" dedi. (KOCAELİ/DHA)