Lice’de baba ve oğlu ölü bulundu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, 10 günder kendilerinden haber alınamayan Remzi Güler ile oğlu Mahmut Güler’in cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde ikamet eden 50 yaşındaki Remzi Güler ile oğlu Mahmut, 10 gün önce Lice ilçesine bağlı Yalımlı köyü Leyhosor mezrasına gitti. Burada hayvancılıkla uğraştıkları belirtilen baba- oğuldan bir daha haber alınamadı.

Aile bireyleri, kendi imkanlarıyla arama yaparken, bugün Remzi Güler ve oğlu Mahmut Güler’in cesetleri mezra yakınlarındaki Üçyol mevkiinde bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Remzi Güler ve oğlu Mahmut’un cenazeleri önce Lice Devlet Hastanesi’ne, ardından da otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, baba- oğulun PKK tarafından öldürüldüğü yönünde bilgilere ulaşıldığını öne sürdü. Açıklamada " Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince otopsi ve soruşturma işlemlerine devam edilmektedir" denildi. (HABER MERKEZİ)