İşitme cihazı çalınan çocuğa Haluk Levent'ten yardım

Evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 4 yaşındaki Reşit Polat için sanatçı Haluk Levent destekte bulundu. AHBAP üyelerinin sosyal medyada kampanya başlatmasıyla Haluk Levent, yeleğini sattı. Elde ettiği gelirle Reşit Polat işitme cihazına kavuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 4 yaşındaki Reşit Polat'a (AHBAP) Anadolu Halk ve Barış Platformu el uzattı. Reşit Polat, AHBAP'a öncülük eden sanatçı Haluk Levent'in yeleğini satarak elde ettiği gelirle yeniden işitme cihazına kavuştu.

Anne karnında oksijensiz kaldığı için iki kulağında da işitme sorunu yaşayan Reşit Polat'ın tedavisine geçen yıl başlanmıştı. Ameliyat edilen ve işitme cihazı kullanmaya başlayan çocuğun yaklaşık 1 ay önce evlerinin önünde oynarken işitme cihazı çalındı. Ailesi, cihazın 7 yıl kullanım süresi olduğu için yeni bir işitme cihaz alamadı.

Bu durumu AHBAP gönüllüleri, Haluk Levent'e iletti. Konserinde giydiği yeleğini sosyal medya da satışa çıkaran Haluk Levent'e ulaşan iş adamı, çocuğun tedavi masraflarını karşılayacağını belirtti.

Yapılan yardımlara karşılık olarak konser veren Haluk Levent, Twıtter'dan "Yeleği satın alan Zafer D., ailesine konser istemedi. Dedi ki Konserine gidemeyenlere Twıtter'dan canlı konser ver yeterli" mesajını paylaştı.

AHBAP İl Başkan Yardımcısı Umut Özdil de Reşit'in işitme cihazına kavuşmasından duydukları mutluluğu dile getirerek, çocuğun bundan sonraki kontrollerinde de yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Cihazı alınan Reşit Polat'ın yeniden duymaya başladığındaki mutluluğu ailesini sevindirdi.

(HABER MERKEZİ)