Ayvalık’ta batan teknedeki 1 kişinin cesedine ulaşıldı

Ayvalık'ta batan teknede bulunan ve kaybolan 4 kişiden Kerem İncedayı'nın cesedi bulundu. 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesi iskelesi açıklarında, fırtına nedeniyle alabora olarak batan "Belinay" isimli teknedeki kayıp 4 kişiden, Kerem İncedayı'nın cesedine ulaşıldı.

Ayvalık'ın Altınova Mahallesi’nden deniz patlıcanı avcılığı için denize açılan Volkan Çanakçı, Mert Boysener, Mustafa Fırat Göral, Hayri Kar ve Kerem İncedayı'nın içinde bulunduğu "Belinay" isimli 9 metre boyundaki tekne, dün çıkan fırtınada alabora olarak battı.

Sahile doğru yüzmeye başlayan Mert Boysener'in devriye görevi yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince bulunup kurtarılmasının ardından, kayıp 4 kişi için bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları, bugün saat 15.30 sıralarında Kerem İncedayı'nın cesedini 28 metre derinlikteki batık tekne yakınında buldu. Seyyar manavlık yapan İncedayı'nın cesedi, Ayvalık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 1 helikopter ve 3 bot ile halen kayıp olan tekne sahibi Volkan Çanakçı ile Mustafa Fırat Göral ve Hayri Kar'ı arama çalışmalarını sürdürüyor. (BALIKESİR/DHA)