İİT toplantısı nedeniyle kapatılacak yollar açıklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısı için kapatılacak yolları açıkladı. Bazı yollar bu geceden itibaren trafiğe kapalı olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği toplantısı sebebiyle, bu geceden itibaren kademeli olarak trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahları açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bazı yollar bu gece 23.00'ten ve bazıları da yarın saat 11.00'den itibaren, toplantı bitimine kadar trafiğe kapalı olacak. Bu gece trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

- Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı'ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif güzergah olaraksa; Akım Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikameti belirlendi.

Yarın trafiğe kapatılacak yollar ise şu şekilde:

- Gümüş Caddesi Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapanacak, Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapanacak, Kadırgalar Caddesi Bayıldım girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak. Alternatif güzergahın ise Bayıldım Caddesi ile Vodafone Park Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi olduğu belirtildi. (İSTANBUL/DHA)