Kadıköy'de bıçaklı kavga: 2'si ağır 3 yaralı

Kadıköy'de bir eğlence mekanına giden kişi, 2 kişiyle tartıştı. Genci ve kız arkadaşını takip etmeye başlayan şüpheliler, onları bir dükkana yönlendirenlere saldırdı. Bıçaklanan 3 yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yaşanan yaşanan bıçaklı kavgada, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, şüpheli Recep K. gözaltına alındı.

Olay, "Barlar Sokağı" olarak bilinen Kadife Sokak'ta, geçtiğimiz cumartesi günü saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, kız arkadaşıyla birlikte bir eğlence mekanına gelen kişi, dışarıda bekleyen 2 kişiyle sözlü tartışma yaşıyor.

Tartışmanın ardından genç, kız arkadaşıyla birlikte uzaklaşırken, yolda bekleyen bir kişi arkalarından gelenleri görünce onları bir dükkana doğru yönlendiriyor. Gençleri yönlendiren kişi ve yanındaki arkadaşları bu kez arkadan gelen bıçaklı saldırganın hedefi oluyor.

Recep K., elindeki bıçakla Y.E.K, A.T.C ve M.O.K.'ye saldırıyor. Kavgayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Y.E.K ve A.T.C'nin ağır yaralı olduğu öğrenildi. Recep K. ise gözaltına alındı. (İSTANBUL/DHA)