Cezaevi aracı kaza yaptı: 2 asker ve sürücü hayatını kaybetti

Karabük'te bir cezaevi nakil aracı kaza yaptı. Kazada 2 asker ve aracın sürücüsü yaşamını yitirdi. Yaralanan 13 asker ise Karabük ve Yenice'deki hastanelere kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karabük'ün Yenice ilçesinde, cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu 2 asker ve sürücü hayatını, 13 asker yaralandı.

Kaza, Karabük'ün Yenice ilçesi Yazıköy İncebacaklar mevkiinde meydana geldi. Dün gece saatlerinde ilçe merkezinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybeden Hüsnü Kalaycı'nın mahkum olan kardeşi Gurbet Kalaycı, bugün askerlerin nezaretinde cenazeye katıldı.

Cenaze namazının ardından Kalaycı ve askerler, Karabük Kapalı Cezaevi dönmek üzere yola çıkıldı. Ramazan Işık yönetimindeki cezaevi nakil aracı, yokuş aşağıya inerken kontrolden çıkarak yaklaşık 80 metreden uçuruma yuvarlandı. Ağaçları devirip ormanlık alana yuvarlanan araçta bulunan uzman çavuşlar Oğuz İnan ve Kenan Dalgılıç olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine UMKE, AFAD ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, mahkum ve bir astsubay ile 12 er ambulanslara taşındı. Yaralılar, Yenice ve Karabük'te bulunan hastanelere kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan sürücü Ramazan Işık, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan mahkum Gurbet Kalaycı ile 1'i astsubay 13 askerin tedavisine devam ediliyor. (KARABÜK/DHA)