Jandarmayı arayıp tacizciyi tutuklattı

Ergene'de yaşayan yaşayan C.K, ablasının eski eşi Coşkun Ş. tacizde bulununca jandarmayı aradı. C.K, annesinin de tacize göz yumduğunu belirterek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Coşkun Ş. tutuklanırken anne H.K. serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Coşkun Ş. ayrıldığı eşinin kız kardeşi C.K.'ye (17) cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Kızına tacizi izlediği ve engellemediği öne sürülen anne H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, mağdur C.K. ise devlet korumasına alındı.

Ergene ilçesine bağlı Ulaş Mahallesi'nde oturan C.K., işçi olarak çalıştığı fabrikadan geldikten sonra annesi H.K. ve ablasının bir süre önce ayrıldığı eski eşi Coşkun Ş. ile birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından odasına geçen C.K.'nin yanına gelen Coşkun Ş., kıza cinsel tacizde bulundu. Odadan tuvalete kaçan C.K., jandarmayı arayarak olayı anlattı. İhbarla eve gelen jandarma ekipleri, şüpheli Coşkun Ş. ve genç kızın annesi H.K.'yi gözaltına aldı.

İKİSİNDEN DE ŞİKAYETÇİ OLDU

İfadesinde eski eniştesi olan Coşkun Ş.'nin annesinin yanında sürekli olarak kendisine cinsel tacizde bulunduğunu anlatan C.K., annesi H.K.'nin de buna engel olmadığını ve ikisinden de şikâyetçi olduğunu söyledi. C.K., annesinin tacizlere karşı koyduğu zamanlarda kendisini demirle dövdüğünü de öne sürdü.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Coşkun Ş. ise ifadesinde, suçlamayı kabul etmedi. Anne H.K. ise kızını dövmediğini, kendisine iftira attığını öne sürdü. Jandarmada alınan ifadenin ardından adliyeye sevk edilen anne H.K. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, kızın eski eniştesi Coşkun Ş. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağdur C.K. ise devlet korumasına alındı. (TEKİRDAĞ/DHA)

Etiketler taciz eniste ergene