İstanbul'da erkek şiddeti: Eşi, baldızı ve üvey oğlunu silahla yaraladı

İstanbul'da, Çetin Yıldız isimli kişi, boşanma aşamasındaki eşi, baldızı ve üvey oğlunu vurduktan sonra intihar etti. Yıldız hakkında uzaklaştırma kararı olduğunu belirten vurulan kadının kardeşi, "Defalarca bunu belirtmemize rağmen bununla ilgili hiçbir çaba sarf edilmedi. Sadece 155'i aramakla geçiyor ömrümüz" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Pendik ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine giden Çetin Yıldız; eşi Aysel Yıldız'ı, baldızı ve üvey oğlunu silahla yaraladı. Olaydan 3 saat sonra, bulunduğu sokağın polis tarafından çevrildiğini gören Yıldız, intihar etti. Daha önce de tehdit edildiklerini söyleyen Aysel Yıldız'ın kardeşi Yalçın Yıldırım, "Evden uzaklaştırması var. Defalarca bunu belirtmemize rağmen bununla ilgili hiçbir çaba sarf edilmedi. Sadece 155'i aramakla geçiyor ömrümüz" dedi.

İddiaya göre, Çetin Yıldız, boşanma davaları süren ve ayrı yaşadıkları eşi Aysel Yıldız'ın kaldığı eve geldi. Burada yaşanan tartışmanın ardından Yıldız, eşi Aysel Yıldız, baldızı Aylin Aksoy ve 15 yaşındaki üvey oğlu U.A'ya silahla ateş etti.

Çetin Yıldız, olayın ardından kaçarken, eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, U.A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

'155'İ ARAMAKLA GEÇİYOR ÖMRÜMÜZ'

Yaşananları anlatan Aysel Yıldız'ın kardeşi Yalçın Yıldırım, şunları söyledi:

"Çetin Yıldız eve gelip kapıyı çalıyor. Bunlar da kapıyı açıyor. Kapının önünde herkese ateş açıyor. Kardeşlerim kafalarından yaralanıyor. Yeğenim çenesinden yaralanıyor. Kurşun çenede kalmış, şu anda onu ameliyata hazırlıyorlar. Evden uzaklaştırması var. Defalarca bunu belirtmemize rağmen bununla ilgili hiçbir çaba sarf edilmedi. Sadece 155'i, polisi aramakla geçiyor ömrümüz. Yeter artık bu adamı alın artık. Telefon açıyor herkesi tehdit ediyor, rahatsız ediyor. Kapılarda bekliyor, polisi aradığımızda gelene kadar kaçıyor."

ETRAFI ÇEVİRİLİNCE İNTİHAR ETTİ

Şüpheli Çetin Yıldız, olaydan 3 saat sonra polislerin kendisini yakalamak için sokağı kuşattığını fark etti. Bir süre polislerden kaçan Yıldız, başka bir sokakta silahla intihar etti. Yıldız'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (İSTANBUL/DHA)