Kanserli köpek Alaçam yardım bekliyor

Ordu'da sokakta bulunan bir köpek tedavi altına alındı. İstanbul'a getirilen Alaçam ismindeki köpeğe kanser teşhisi konuldu. Huysuz İhtiyar Hayvan ve Çevre Aktivistleri Derneği' Alaçam'ın tedavi masrafları için hayvanseverlere çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ordu'nun Ünye ilçesinde geçtiğimiz hafta sokakta bulunan bir köpek ihbar sonucu İstanbul'a getirildi. Burada tedavi altına alınan köpekte kanser teşhisi konuldu. Uyuz, mantar, elhişia ve kanser rahatsızlığı olan Alaçam iyileşmek için yardım bekliyor. Huysuz İhtiyar Hayvan ve Çevre Aktivistleri Derneği'nden Ramazan Ölçer, Alaçam iyileştikten sonra sahiplendirileceğini söyledi.

İYİLEŞMESİ İÇİN 4 BİN 950 TL GEREKİYOR...

Huysuz İhtiyar Hayvan ve Çevre Aktivistleri Derneği'nden Ramazan Ölçer, köpeğe Alaçam ismini verdiklerini söylerken bunu da Alaçam'ın iyileşeceğine olan inançlarından kaynaklandığını söylüyor:

"Dağları sevdiğimizden ve iyileşeceğine olan inancımızdan dolayı köpeğe Ege Bölgesi’nin İç Batı Anadolu Bölümü’nde yer alan Alaçam dağının ismini verdik. Tedaviden sonra Alaçam'ı sahiplendireceğiz. Alaçam'ın şu an veteriner kontrolünde ve tedavisi devam ediyor. Tedavi giderleri için destekte bulunmak isteyenler derneğimizin sayfasına mesaj atmaları gerekiyor."