Ataşehir'de restoranda kavga: 3 yaralı

Ataşehir'de bir restoranda silahlı çatışma yaşandı: Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ataşehir'de bir restoranda çıkan silahlı kavgada biri güvenlik görevlisi 3 kişi yaralandı. İddiaya göre restoranda çorba içmeye gelen iki kişi içerideki bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşürken Zafer Ü. ve Özkan O. bacağından yaralandı. Silah seslerini duyan güvenlik görevlisi Güven B. kavgaya ayrılmak isterken seken kurşunlarda biri bacağına isabet etti. Saldırganlar olay yerinden bir otomobille uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları çevredeki hastaneye kaldırırken durumları ise iyi olduğu öğrenildi.

'TARTIŞMA BÜYÜDÜ ÇEKTİLER VURDULAR'

Görgü tanığı Halil Bakır içerideki yaşanlarını anlattı,"Ben burda çalışıyorum. Arkadaşlar tartıştılar iyice kavga büyüdü, ilk içeride başladı, ben tartışmayı gördüm. Dışarıda konuştular, sarhoştular galiba, tartışma büyüdü. Çektiler vurdular birbirlerini. 2 kişilerdi, biri karışmadı, beyaz bir arabaları vardı, bindi gittiler" diye konuştu.

Öte yandan yaşanan kavgada restoranın camına kurşun isabet ederken olay yeri inceleme ekipleri, çevrede delil araştırması yaptı. Polis ekipleri de olayın yaşandığı çevredeki vatandaşlardan bilgi alırken olayla ilgili içeride bulunan güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi. Kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı. (DHA)