Cinsel saldırıda bulunduğu kadını otomobille yerde sürükledi

Ankara'da bir kadın, kendisini arabayla takip eden erkeğin sözlü cinsel saldırısına uğradı. Tepki gösteren kadının kolunda tutarak arabayla sürükleyen Zeki Öngün tutuklandı. Yaralanan B.K., "Ben de ailem de peşini bırakacak değiliz. İçeriden çıkmasını, çok hafif bir ceza ile kurtulmasını istemiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da B.K. isimli kadın, kendisini otomobille takip eden Zeki Öngün'ün sözlü cinsel saldırısına uğradı. Öngün, kolunda tuttuğu B.K.'yi otomobiliyle yerde sürükledi. Gözaltına alınan Zeki Öngün, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yolda yürüyen B.K., Zeki Öngün'ün sözlü cinsel saldırısına maruz kaldı. B.K., aracın yanına giderek, kendisini otomobille takip eden Zeki Öngün'e tepki gösterdi ve taşla aracın camına vurdu. Bu sırada Zeki Öngün, B.K.'nin kolundan tutup aracı süratle hareket ettirdi. Bir süre yerde sürüklenen kadın, kolunu elini bırakmasıyla otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Yaralanan B.K., hastanede tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden aracın plakasını belirleyip, şüpheli Zeki Öngün'ü gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, Öngün'ün tutuklanmasına karar verdi.

'NASIL DÜŞTÜĞÜMÜ HATIRLAMIYORUM'

Yaklaşık bir buçuk yıldır kursa gittiğini söyleyen B.K. ise, "Beni ne zamandan beri takip ettiğini hiç bilmiyorum. Dün fark ettim. Buradan 500 metre ileride bir market var, ilk önce orada fark ettim. Arabayı önüme kırdı ama ben tanımadığım için hiç muhatap olmadım. Yoluma devam ettim" dedi.

Öngün'ün aracı tekrar önüne kırdığını belirten B.K., yaşananları şöyle anlattı:

"Araba sağa dönünce ben de otobüs durağına geçtim, otobüse bindiğimi düşünsün diye. Adam beni kaybetti diye düşündüm. İleriye gittim, ablam oturuyor o sokakta. Ama adam burada da önüme çıktı. Ben de herhangi bir şey olur diye otobüs durağının oradan elime küçük bir taş almıştım. Bu sırada ablam da yanıma gelmişti. Adamı orada görünce, sokaktakiler de müdahale ederler diye düşünerek çağırınca yanına gittim ve ne istediğini sordum. O da bana, 'Seni daha önce durakta gördüm, senden çok hoşlanıyorum. Lütfen tanışabilir miyiz? Arabaya gel' gibi şeyler söyleyince ben de sinirlenip elimdeki taşı suratına fırlattım. Fakat yüzüne gelmemiş ki adam o sırada beni arabanın içine çekti. Ben de korkumdan ayaklarım yere sürünmesin diye kendimi yukarıya kaldırdım. Ondan sonra nasıl düştüğümü, yerde nasıl yuvarlandığımı hiç hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda çevremde bir sürü insan vardı ve ben yerde yatıyordum."

'KENDİNİ SAVUNMA İHTİMALİ YOK, HER ŞEY ORTADA' 

Şikayetçi olduğunu ve polise ifade verdiğini belirten B.K., "Ben de ailem de peşini bırakacak değiliz. Aile olarak çok yıprandık, ben de çok yıprandım. Mahalledeki insanlar ve karakoldaki herkes çok tepkili. Yani ben içeriden çıkmasını, çok hafif bir ceza ile kurtulmasını istemiyorum. Yarın bir başkasının eşine de kardeşine de aynı şey olabilir. Sokakta rahat yürüyemiyoruz. Ve bu adam 60 yaşında. Bu adam evliymiş ve çocukları varmış. Onun kendisini asla savunma ihtimali yok. Her şey ortada" dedi.

'ÇOCUĞUM ÇOK ETKİLENDİ'

Olay sırasında yerde sürüklenirken yaralanan B.K. "Olayda kafamı yere vurdum. Kafam çok şişti. Vücudumun çeşitli yerlerinde şişlikler, morluklar var. Allah'a şükür kırığım yok. Ve çocuğum çok etkilendi. 5.5 yaşında kızım var ve bugün okula zor gönderdim. 'Anneciğim evde kalayım, ben sana bakayım, her yerin yara bere içinde' diyor. Benim eşim uzun yol şoförü ve sürekli şehir dışında. Ben eşim olmadan kendi başıma yolda yürüyemeyecek miyim?" diye konuştu. (ANKARA/DHA)

Etiketler Ankara keçiören