Komşusunu döverek öldürüp cesedi foseptiğe atmış

6 gündür kayıp olan Yasin Uzun’un cesedi bulundu. Komşusu öldürüp foseptiğe atmış.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karaman'da 6 gündür kayıp olan Yasin Uzun’un (35), komşusu Hikmet Y. (45) tarafından sopayla dövülerek öldürüldükten sonra, cesedinin foseptiğe atıldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Hikmet Y.'nin Yasin Uzun’u eşine sürekli sözlü tacizde bulunup rahatsız ettiği için öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Karaman'ın Sudurağı beldesinde çiftçi evli Yasin Uzun, 6 gün önce ortadan kayboldu. Ailesinin başvurusu üzerine arama çalışması başlatan jandarma, belde halkıyla da görüştü. Bu görüşmeler sırasında Yasin Uzun'un komşusu 5 çocuk annesi Hamiyet Y. (45) ile ilişkisi olduğu yönde dedikodu olduğu öğrenildi.

KENDİSİ EŞİ VE 3 KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine jandarma Hamiyet Y. ve eşi Hikmet Y. ile görüştü. Çiftin davranış ve açıklamalarından şüphelenen jandarma, Hikmet Y., eşi Hamiyet Y. ile Hikmet Y.'nin kardeşleri Mehmet Y., Ümit Y., ve Ali Y.’yi gözaltına aldı.

Yapılan sorguda Hikmet Y., komşusu Yasin Uzun'u eşine sözlü tacizde bulunup rahatsız ettiği iddiasıyla sopayla döverek öldürdükten sonra cesedini evinin foseptiğin attığını belirtti.

KAYIP HABERLERİYLE İLGİLİ PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ

Jandarma Hikmet Y.'nin tek katlı müstakil evinin bahçesindeki foseptikte yaptığı aramada Yasin Uzun'un cesedini buldu. Çukurdan çıkarılan Uzun'un cesedi otopsi için Karaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Şüpheli Hikmet Y.'nin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında Yasin Uzun'un, yerel medyada çıkan kayıp haberleriyle ilgili paylaşımda bulunduğu görüldü. Gözaltına alınan 5 kişinin sorgusu sürüyor. (KARAMAN/DHA)