Sosyal medyadan canlı yayınla dayak

Antalya'da oturan Nesibe Ö. görüntüsünü sosyal medyada yayınlayan arkadaşı İ.Y.A.'yı "konuşalım" diyerek eve çağırdı. Genç kadına annesi ve yakınlarıyla birlikte dayak atan Nesibe Ö. bu anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da yaşayan Nesibe Ö. (17), görüntüsünü sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan arkadaşı İ.Y.A.'yı (14) evine çağırdı. Nesibe Ö. İ.Y.A'yı annesi ve 3 yakınıyla birlikte dövdü ve bu anları da sosyal medya hesabından canlı yayınladı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, geçen pazar günü Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İ.Y.A. adlı genç kadın arkadaşı Nesibe Ö.'nün bir görüntüsünü sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. Bunun üzerine iki arkadaşın arası açıldı.

'KONUŞALIM' DİYEREK EVE ÇAĞIRDI

Nesibe Ö., konuyla ilgili konuşmak için İ.Y.A.'yı, annesi Ayşe K. ve yakınları Doğu Ö., Eda Yaren K. ve Aziz Can D.'nin bulunduğu eve çağırdı. İddiaya göre, İ.Y.A'yı evde annesi ve yakınlarıyla döven Nesibe Ö., bu anları da kamerayla çekip sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon düzenledi.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

Operasyonda Nesibe Ö., annesi Ayşe K. ve 3 yakını gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Ayşe K., Doğu Ö. ve Aziz Can D. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Doğu Ö. ile Aziz Can D.'nin, çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi.

Yaşları 18'den küçük olan Nesibe Ö. ve Eda Yaren K. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliye sevk edildi. (ANTALYA/DHA)