Kayıp işadamını, ortağının öldürdüğü iddia edildi

Bodrum'da cesedi bulunan işadamı Ali Özdemir'in eski ortağı Mustafa Ö. tarafından öldürüldüğü belirtildi. Cinayetle ilgili olarak Mustafa Ö.'nün de aralarında olduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Bodrum ilçesinde cesedi bulunan işadamı Ali Özdemir'in, eski ortağı Mustafa Ö. tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Polis, Mustafa Ö.'nün de aralarında olduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Unlu mamuller ve pastane zincirinin sahibi olan Ali Özdemir, geçen 6 Ocak'ta kayboldu. Özdemir'in yakınlarının ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı. Özdemir'in kaybolmasının ardından, 12 Ocak'ta eski ortağı Mustafa Ö. tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu. Bunun üzerine polis, tedavisi tamamlanan Mustafa Ö.'nün ifadesine başvurdu.

Ali Özdemir'in Mustafa Ö. tarafından öldürüldüğünün belirlendiği ifade edildi. Özdemir'in cesedi, Pedasa Dağı eteklerinde bulundu. Yapılan ilk incelemede, Özdemir'in başından, sırtından ve göğsünden ateşli silahla vurulduğu, üzerinin ise çam dallarıyla örtüldüğü belirlendi.

Olayla ilgili olarak Mustafa Ö. ile kayınperinin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Mustafa Ö.'nün, Ali Özdemir'i eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği için öldürdüğü iddia edildi. (MUĞLA/DHA)