Camı kırıp bankaya girdi, polis gelince 'bu banka benim' dedi

Adana'da bir bankanın camını kırarak içeri giren Hanifi U., çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polisler tarafından yakalandı. Şüpheli kendini "Banka benim. Geçtim, oturdum masama" diye savundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da bir bankanın camını kırıp, içeri giren Hanifi U. (20), polisler tarafından  yakalanınca "Banka benim" dedi.

Olay, saat 05.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki bir bankada meydana geldi.

Bir kişinin taşla bankanın camını kırıp, içeri girdiğini görenler, durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi bankanın ikinci katında yakaladı.

'GEÇTİM OTURDUM MASAMA'

İçeride akalanan  Hanifi U. polislere "Banka benim. Geçtim, oturdum masama" dedi. Olayı tek başına yaptığını belirten Hanifi U., merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde evinden yürüyerek bankaya gelip, taşla camını kırdığını, amacının ise hırsızlık olmadığını anlattı. Gözaltına alınan Hanifi U., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bankada yapılan incelemede ise herhangi bir şey çalınmadığı belirlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (ADANA/DHA)

Etiketler polis adana banka cam benim