Zırhlı aracın çarptığı Onur'un babası: Bugün bir dakika gözlerini açabildi

İdil'de zırhlı aracın çarptığı 4 yaşındaki Onur Özalp'ın tedavisi sürüyor. Özalp'ın babası Nezir Özalp, “Oğlumun durumu kötü. Bugün sadece bir dakikalığına gözünü açabildi” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şırnak'ın İdil ilçesinde 17 Aralık'ta evinin önünde oynarken zırhlı polis aracının çarpması sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Onur Özalp'ın hayati tehlikesi devam ediyor. 19 gündür çocuğunun kendisine gelmesini bekleyen baba Nezir Özalp, “Oğlumun durumu çok kötü. Bugün sadece bir dakikalığına gözünü açabildi” diyor.

'İKİ ELİ, BİR AYAĞI KIRILMIŞ...'

Özalp, kazadan sonra oğlunun iki elinin ve bir ayağının kırıldığını ayrıca kafatasında da ciddi hasar oluştuğunu söyledi. Özalp, “Doktorlar kafatasında ciddi zarar olduğu için gözlerini hemen kapattığını söyledi. İlaç tedavisi devam ediyor. Ama doktorlar her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söylüyor” bilgisini veriyor.

Emniyetin bilgi almak için kendilerini sık sık aradığını belirten Özalp, bu ana kadar valilik veya yetkili başka kimsenin kendilerini aramadığını da söyledi.

NE OLMUŞTU?

İdil ilçesi Aşağımahalle'de oturan Özalp ailesinin çocukları Onur, dün akşam saatlerinde evinin önünde oynarken, zırhlı polis aracının çarpması sonucu ağır yaralandı. Onur, çevredekilerin yardımıyla önce İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Onur Özalp, Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İleri tedavi gerekmesi nedeniyle Onur, daha sonra Batman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.