Tekirdağ ve Keşan'da kar yağışı

Tekirdağ ve Edirne'nin Keşan ilçesinde kar yağışı başladı. Keşan'daki Korudağ mevkiine TIR'ların kayması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne'nin Keşan ilçesi ile Tekirdağ'da kar yağışı başladı. Tekirdağ'da trafik kazaları yaşanırken, Keşan'daki Korudağ mevkiinde ulaşımda aksamalar yaşandı.

ÇORLU'DA EĞİTİM UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ

Tekirdağ merkezi ile Çorlu, Malkara ilçelerinde yılın ilk kar yağışı, akşam saatlerinde başladı. İlerleyen saatlerde kar yağışı etkisini artırırken, kar yağışına hazırlıksız yakalananlar zaman zaman zor anlar yaşadı.

Tekirdağ ile Malkara ve Hayrabolu ilçeleri karayolunda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Trafik polisleri karayolları üzerinde önlem alarak, kar yağışına karşı sürücüler uyardı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve karayolları ekipleri yollarda olası olumsuzluk ve kapanmalara karşı ekipleri hazır bekletmeye başladı.

Çorlu Havalimanı'ndan yapılması planlanan eğitim uçuşları da kar yağışı nedeniyle iptal edildi.

KAR KORUDAĞ'DA ETKİLİ OLDU

Edirne'nin Keşan ilçesinde de akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kar yağışı özellikle, Keşan-Gelibolu Karayolu Korudağ mevkiinde etkili oldu. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler, araçlarıyla rampa çıkmakta güçlük çekti. Keşan Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri olası kazalara karşı denetimlerini artırdı.

Keşan ve Gelibolu Karayolları ekiplerinin yolların trafiğe kapanmaması için kar küreme araçlarıyla önlem aldığı ve tuzlama çalışması yaptı.

İlerleyen saatlerde, Korudağ'da TIR'ların kayması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. (DHA)