Meteoroloji'den 4 il için kuvvetli yağış uyarısı

İzmir, Ordu, Samsun ve Giresun için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Ordu, Samsun ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar yağışı da bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü; İzmir, Ordu, Samsun ve Giresun çevreleri için kuvvetli yağışların beklendiğini açıkladı.

İzmir çevresindeki sağanak yağışların bu akşam ve gece saatlerinde etkisini artırarak, kuvvetlenmesi (21-50 kg/m2) bekleniyor. İzmir'de ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

ORDU, GİRESUN VE SAMSUN'UN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR BEKLENİYOR

Ordu ve çevresinde devam eden yağışların, yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artıracağı belirtildi. Kıyı kesimlerde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak (21-75 kg/m2), akşam saatlerinden itibaren iç ve yüksek kesimlerinde (800m. üzeri) yoğun kar yağışı (20cm. ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor.

Samsun'da da devam eden yağışların, gece saatlerinden itibaren etkisini arttırması ve yarın kıyı kesimlerde kuvvetli sağanak (21-50 kg/m2) yağış olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden itibaren iç ve yüksek kesimlerinde (800 m. üzeri) yoğun kar yağışı (20 cm. ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor.

Giresun'da devam eden yağışların, yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artıracağı, kıyı kesimlerde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağı bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren iç ve yüksek kesimlerinde (800m. üzeri) yoğun kar yağışı (20cm. ve üzeri) olacağı tahmin ediliyor. (ANKARA/DHA)