Otobüs şoförü görev başında televizyon izledi

Antalya’da toplu ulaşım otobüsünde şoförün direksiyon başında kontrolsüz hareketleri yolcuların tepkisini çekti. Yolcular, kontrollerin artırılmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya’nın Muratpaşa ile Konyaaltı ilçeleri arasında sefer yapan toplu ulaşım otobüsü hareket halindeyken şoförün, boş yolda ani fren yapması ve bazı duraklarda durmadan geçmesi yolcuların dikkatini çekti. Bunun üzerine araçta yolcu olarak bulunan bir kişi, otobüs şoförünün seyir halindeyken cep telefonuyla ilgilendiğini ve sol cam kenarına sabitlediği mini televizyondan yayın akışını izlediğini görüntüledi.

Fotoğraf ve görüntülerde bir eli direksiyonda olan otobüs şoförünün, cep telefonunun ekranından akışı takip ettiği, kulaklıkla konuştuğu ve aynı anda mini televizyondan film izleyerek aracı kullandığı görülüyor.

'CAN GÜVENLİĞİMİZİM TEHLİKEYE ATTI'

Ulaşım araçlarında denetimlerin yetersizliğinden yakınan yolcu, “Saat 19.00 sıralarıydı. Yaklaşık 25-30 kişi araçtaydı. Duyarsız şoför hepimizin can güvenliğini tehlikeye attı” diyerek, yetkililere araç içerisinde kontrollerin artırılması konusunda çağrıda bulundu.