Hırsızı patates atarak uzaklaştırdı

Manisa'da bir sürücü kursunu soymaya çalışan kişi, üst katta oturan kadın tarafından fark edildi. Balkona çıkan kadının patates fırlattığı hırsız, olay yerinden kaçtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki sürücü kursunun camını kıran hırsız üst katta oturan kadın tarafından fark edildi. Kadın, şüpheliyi patates atarak uzaklaştırdı.

Şehzadeler'de bulunan bir sürücü kursunun önüne bir kişi, önce cadde üzerinde keşif yaptı ve ardından eline taş alarak işyerinin camına attı. Şüpheli cam kırılmayınca bir süre daha olay yerinde gezindi. Bu sırada motosikletli bir kişiyi gören şüpheli, olay yerinden uzaklaştı.

Tekrar kursun önüne gelen şüpheli, eline aldığı parke taşını cama doğru attı. Bu sırada sürücü kursunun üst katında oturan kadın, sesleri duyup balkona çıktı. Kadın, patates atmaya başlayınca, şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı duyan komşular, önce caddeye inip çevreyi inceledi, ardından polise haber verdi.

Olay, işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Sürücü kursunun sahipleri, duyarlılıkları için komşularına teşekkür etti. Polis, şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. (MANİSA/DHA)