Moda'da denize düşen şahıs boğuldu

Moda sahilinde otururken denize düşen biralarını almaya çalışırken. kendisi de denize düşen şahıs boğuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul, Kadıköy'deki Moda Sahili kayalık alanda oturan bir kişi, suya düşürdüğü biralarını almak isterken denize düştü. İlkinde çevredekiler tarafından kurtarılan kişi, bir daha düşürdüğü biralarını almaya kalkınca ikinci kez düştüğü denizde boğuldu. Üzerinde kimlik çıkmayan kişinin cesedi, deniz polisi tarafından denizden çıkartıldı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Kadıköy Moda Sahili'nde meydana geldi. İddiaya göre, kayalıkta oturan bir kişi, elinden düşürdüğü birasını alırken denize düştü. Çevredekiler, denize düşen kişiyi kayalıklara çıkardı. Bir süre sonra aynı kişi, bu sefer kayalıkların yanında bira dolu poşetini düşürdü ve almak isterken dengesini kaybederek yine denize düştü.

BALIK ADAMLAR ARAMA YAPTI

Çevredekiler, denize girip kurtarmak istedi fakat denize düşen adam gözden kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, deniz polisi istedi. Gelen deniz polisine bağlı balık adamlar, denize düşen adama ulaştı. Polisler, denizden çıkarılan adama bir süre kalp masajı yaptı. Ancak şahıs yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın cesedi Haydar Paşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. (İSTANBUL/DHA)