Müdür yardımcısı öğrenciyi darp etti iddiası

Çorlu'da bir ortaokul öğrencisi, müdür yardımcısı tarafından darp edildiğini söyleyerek, okul yakınındaki büfe sahibinden yardım istedi. Büfe sahibi polise haber verirken, öğrencinin babası da olayın adli mercilere iletildiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorlu İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören bir öğrenci, okul yakınındaki bir büfeye giderek, müdür yardımcısı tarafından darp edildiğini söyledi. Polise haber veren büfe sahibi Sediye Selçuk, "Boynunda kızarıklık ve kafasında da 3 tane şişlik vardı. ‘Abla artık dayanamıyorum ne olacaksa olsun, polisi arar mısın’ dedi. Ben de polisi aradım" dedi.

Evrensel gazetesinden Eylem Nazlıer ve Meryem Koçer'in haberine göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencisi M.E.A., geçtiğimiz perşembe günü okul yakınındaki bir büfeye gitti. Müdür yardımcısı A.N.Y. tarafından darp edildiğini söyleyen M.E.A., büfe sahibi Sediye Selçuk'tan yardım istedi.

'ARTI DAYANAMIYORUM, POLİSİ ARAR MISIN?'

Öğrencilerin büfeye sürekli uğradıklarını belirten Selçuk, şöyle devam etti:

"Yüzünü görür görmez 'Kiminle kavga ettin sen?' dedim. O da 'Abla A. hoca dövdü' dedi. Yalvarmasına rağmen çocuğu dövmeye devam etmiş. Boynunda kızarıklık ve kafasında da 3 tane şişlik vardı. Durumu kötü olduğu için oturtup su verdim. Hocanın sürekli öğrencileri darp ettiği çocukların ondan korktuğunu söyledi. ‘Abla artık dayanamıyorum ne olacaksa olsun, polisi arar mısın’ dedi. Ben de polisi aradım. Polis geldi ve öğrenciyi götürdü. Çocuğun durumu kötüydü.”

Okulda sadece müdür odasında kamera olmadığını belirten Selçuk, M.E.A.'nın öğrencilerin müdür odasında dövüldüğünü söylediğini aktardı.

ÖĞRENCİNİN BABASI OLAYI DOĞRULARDI

M.E.A.'nın babası Yusuf A. darp olayının doğru olduğunu ve olayın adli mercilere yansıdığını dile getirdi. Yusuf A., imam hatip okullarının karalanacağı endişesi ile konuşmama kararı aldığını söyledi.

MÜDÜR YARDIMCISI: PAYLAŞIMLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Büfe sahibi Sediye Selçuk'un kızı olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Okulun bir başka müdür yardımcısı ise paylaşım hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti. Müdür yardımcısı paylaşımın altına şu ifadeleri yazdı:

"Ben de bu okulun müdür yardımcılarındanım. Olayla ilgili emniyet ve adliyeye bilgi verdik. Sizin bu şekilde sosyal medyada okulun adını vererek bu mesajları yaymaya devam etmenizin kuruma zarar vermesinden dolayı hakkımızda suç duyurusunda bulunacağız. Resmi olarak gerekenler yapılmazsa sesinizi duyurun ancak resmi işlemlere rağmen bu şekilde tam olarak bilmediğiniz bir olayı toplumsal bir infial başlatmak amacıyla yapıyorsanız. Resmi makamlara gerekeni iletiriz."

Etiketler Tekirdağ darp çorlu