Çocukları boşluğa yollayan kaydırak söküldü!

Sivas Suşehri'nde yol çalışması sonrası iki metre yukarıda kalan ve yönü boşluğa dönük olan kaydırak söküldü. Ancak park halen boşluğun kıyısında...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde bir süre önce yapılan yol genişletmesinin ardından, bir siteye ait çocuk parkındaki kaydırağın ucu, boşluğa denk gelecek şekilde kaldı. Kaydırak yarattğı tehlike nedeniyle bugün söküldü.

Suşehri İlçesi Yalnızbağlar Mahallesi Necip Fazıl Sokak'ta, Oğuzhan Sitesi'nin yanında bulunan çocuk oyun parkındaki kaydırak yol genişletme çalışmasının ardından, yoldan yaklaşık 2 metre yüksekte kaldı. Aileleri tedirgin eden görüntü için belediyenin önlem alması istendi. Bunun üzerine belediye ve site yönetimi ucu boşluğa denk gelen kaydırağı söktü. Oyun grubu bulunduğu yerden biraz daha geriye çekildi. Ancak vatandaşlar çalışmanın yetersiz olduğunu ve parkın daha güvenli hale getirilmesini istedi. Bölge halkı belediyenin müdahalesini memnunlukla karşıladıklarını ancak çalışmanın yetersiz olduğunu belirttiler. Parkın yine boşluğun kenarında durduğuna dikkat çeken mahalleliler, daha güvenli bir yere taşınması gerektiğini ifade etti.

Hafta sonu nedeniyle parkta oyun oynayan çocukların sayısında artış görüldü. (SİVAS/DHA)