kelebeklerinviziltisi: Bu başlığa kimse yazmayacak çünkü Gezi Gezi'de kaldı

Moda ve Yoğurtçu Parkı'nda gönüllü olarak çevre temizliği yapan akademisyen, kendisini izleyen vatandaşlara sitem etti. 'kelebeklerinviziltisi' nick'i ile Ekşi Sözlük'te yazan akademisyen, eylemde kimsenin kendilerine destek vermediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kadıköy'de bulunan Moda ve Yoğurtçu Parkı'nda 15 öğrencisi ile gönüllü çevre temizliği yapan bir akademisyen Ekşi Sözlük'te bugün açtığı 'Moda ve Yoğurtçu Parkı Gönüllü Çevre Temizliği' başlığında kendisini 'izleyenlere' sitem etti. Topladıkları çöplerin çoğunlukla izmarit, bira şişesi ve bira kapakları olduğunun belirten akademisyen, parkta bulunan vatandaşların kendilerine 'kolay gelsin' diyerek geçtiğini ya da 'bıyık altından güldüğünü' söyledi.

15 Ekim'de Moda Sahili'nde 'çilekli poşet'lerle gerçekleştirdiği çevre temizliğinin bundan sonra bir 'eylem'e dönüşeceğini belirten sözlük yazarı akademisyen, Gezi Parkı'na gönderme yaparak "Biliyorum, şimdi bu başlığa yine kimse bir şey yazmayacak çünkü Gezi Gezi 'de kaldı. Sanki Gezi 'de ağaçları korumadık, değil mi? Doğa için milyonlar sokaklarda değildi sanki o günlerde... Dün yaşadıklarımızı aklım almıyor ve almayacak" dedi.

'kelebeklerinviziltisi' yazar adını kullanan akademisyen, Moda ve Yoğurtçu Parkı Gönüllü Çevre Temizliği isimli başlıkta bu eylemin farklı konumlarda da devam edebileceğini belirtti.