İstanbul'da otomobile ateş açıldı: 1 kişi öldü

İstanbul'da bir otomobile ateş açıldı. Saldırıda otomobildeki 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaraladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Gaziosmanpaşa'da içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilin önü, başka bir otomobil tarafından kesildi. Silahlı 2 kişi, durdurdukları araca ateş açtı ve 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet Meciç, yaşamını yitirdi.

Polis, silahlı saldırının ardından araçla kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin incelemesi sonucu saldırı sonucu aracın üzerinde 16 adet kurşun izi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, saldırıya uğrayanlardan Mehmet Ali Bahadur'un, olayın meydana geldiği yere yakın noktada kafe işlettiği ve arkadaşları Ahmet Meciç ve Burak Irmak ile birlikte kafeden çıktıklarını söyledi.

ADLİYEDEKİ SİLAHLI KAVGADA GÖZALTINA ALINMIŞ

Silahlı saldırıda yaralananlardan Burak Irmak'ın ise, 21 Eylül tarihinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen bir davanın tarafları arasında çıkan silahlı kavgada gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Saldırının da iki grup arasındaki çatışma nedeniyle yapıldığı iddia edildi.

Saldırıya uğrayanların, 2 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak aranan Volkan Reçber'e, saldırıyı gerçekleştiren 2 kişinin ise yine polis tarafından aranan Emrah Sezer'e yakın kişiler oldukları öne sürüldü. (İSTANBUL/DHA)