Basketbolcu, kadın kasiyere saldırdı

Antalya'da ampute basketbolcu Mikail V.K., ismini sorduğu kadın kasiyerden cevap alamayınca, kasiyere saldırdı. Gözaltına alınan Mikail V.K., oynadığı takımdan kovuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da, ampute basketbolcu Mikail V.K., bir kadın kasiyere saldırdı. Gözaltına alınan Mikail V.K., serbest bırakıldı. Mikail V.K.'nin forma giydiği Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol, oyuncunun takımdan gönderildiğini açıkladı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, dün akşam, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol oyuncusu Mikail V.K., bir marketten alışveriş yaptı. Kasaya giden Mikail V.K., kadın kasiyere adını sordu. Cevap vermek istemeyen kasiyer, diğer müşteriyle ilgilenmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine Mikail V.K., kasanın diğer tarafına geçerek kadın kasiyeri darp etti. Marketteki bir kadın müşteri ve güvenlik görevlisinin müdahale ettiği Mikail V.K., marketten çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, Mikail V.K.'nin kimliğini tespit etti ve gözaltına aldı. Alkollü olduğu belirtilen Mikail V.K., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayın ardından bir açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Asatspor Genel Koordinatörü Necati Yıldırım, kulüple ilişiğinin kesildiğini söyledi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Hiçbir şekilde bu şiddeti kabul etmiyoruz. Böyle bir sporcu bizim kulübümüze yakışmaz. Kadının ailesine ulaşmaya çalışıyoruz. Kendisinden ve ailesinden özür diliyoruz" dedi. (ANTALYA/DHA)