Tecavüz şüphelisi ve bıçaklı arkadaşı vuruldu

18 yaşındaki B.L, 3 erkek tarafından kaçırıldı ve tecavüze uğradı. Tecavüzcü etkisiz hale getirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 18 yaşındaki B.L.’yi kaçıran 23 yaşındaki Ömer A. kendisini yakalamak isteyen polise av tüfeğini doğrultunca, polis Ömer A'yı ve elinde bıçak olan arkadaşı 37 yaşındaki Fatih T.'yi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi.

Hürriyet'in haberine göre, B.L., polise verdiği ilk ifadesinde 'Ömer A.’nın kendisini zorla kaçırıp bir bahçede dövüp tecavüz ettiğini, geçen yıl da yine tecavüze uğradığını ancak ailesini öldürmekle tehdit ettiği ve evlerini kurşunladığı için şikayette bulunmadığını' anlattı.

İddiaya göre, B.L., saat 22.30 sıralarında yakınlarına, 'Ömer. A.’nın kendisini zorla otomobile bindirip kaçırdığı, yanlarında da Ömer A.’nın arkadaşı 23 yaşındaki Ali S.’nin olduğunu' anlatan bir mesaj gönderdi. Yakınları da durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis, 7 ayrı suçtan kaydı bulunan Ömer A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Ömer A.'nın daha önce bir kadına tecavüz ettiği için tutuklandığı, bir süre cezaevinde kalıp tahliye olduğu ve bu suçtan hakkında 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Tecavüzcü Ömer A.

TECAVÜZCÜLER YAKALANDI

Yapılan araştırma sonucu Ömer A.’nın Dere Köyü’nde olduğu belirlendi. Polis, Ömer A.’nın bulunduğu adrese gitti ve av tüfeğiyle ateş açmak isteyen Ömer A., 'teslim ol' ihtarına uymadı. Bunun üzerine polis Ömer A.’yı ve elinde bıçak bulunan arkadaşı Fatih T.'yi bacağından yaralayıp etkisiz hale getirdi. Ömer A.’nın B.L.’yi birlikte kaçırdığı ileri sürülen Ali S. de gözaltına alındı.

Polisin gelmesiyle Ömer A.’nin elinden kurtulan genç kız da, sağlık kontrolden geçirilmek üzere Karaman Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bahçede ve otomobilde yapılan incelemede sperm izlerine rastladığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.