Başkanın ziyaret ettiği hastalar ölüyor!

Sinop Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan'ın ziyaret ettiği hastalar üst üste hayatını kaybedince ilçede gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sinop’un Durağan ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ın hasta yatağında ziyaret ettiği kişilerin bir müddet sonra hayatlarını kaybetmesi ilçede espri konusu oldu.

Aslen imam olan Başkanı Kılıçaslan’ın hasta yatağında ziyaret ettiği Faik Yazıcı, Recep Emek ve son olarak da Mehmet Adıgüzel adlı hastalar daha sonra yaşama veda etti. Sinop gazetesi Halksesi'nden Mete Çağdaş'ın haberine göre, hastane veya ev ziyaretlerinde hastalar ile çektirdiği fotoğraf karelerini kendine ait sosyal paylaşım sitesindeki profilinden paylaşan Kılıçaslan’ın ağır durumdaki bir hasta ile kaldırıp hasta yatağından poz verdirerek fotoğraf çektirmesi de ulusal basında haber olmuştu. Durum ilçede, "Başkanın maşaallah dediği 40 gün yaşıyor" esprisine neden oldu.

BOZDAĞ'LA POZ VERDİ ADALET BAKANI DEĞİŞTİ

Habere göre Başkan Kılıçaslan’ın fotoğraf çektirdiği bazı hastaların hayatını kaybetmesi yanında ilginç bir detay da referandum  çalışmaları esnasında Sinop’u ziyaret eden dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın tam arkasına geçerek birlikte fotoğraf çektirmesinden sonra Bakan Bozdağ’ın Adalet Bakanlığı'ndan Başbakan Yardımcılığı'na geçmesi oldu.