Vali Şahin: İstanbul'da 47 kişi kurban keserken yaralandı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kurban Bayramı'nın ilk gününde 47 kişinin kurban kesimi sırasında yaralandığını açıkladı. Şahin, yaralı sayısında geçen yıllara göre düşüş olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Atatürk Havalimanı Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti. Şahin, ziyarette görev yapan askerlerle ve komutanları ile bayramlaştı.

Daha sonra Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne geçen Şahin, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şahin, bir soru üzerine kurban kesimi sırasında 47 kişinin yaralandığını söyledi.

Şahin, "Şu ana kadar bana 112'den intikal eden rakam toplam 47 vaka. Geçen senelere göre mukayese ettiğimizde bu çok düşük bir rakam. Bunların içerisinde kendiliğinden hastaneye müracaat eden hastalarımızın sayısı henüz yok. Onlar ileriki günlerde daha da netleşecek ama görüntü şu anda eskiye göre çok büyük bir düşüş var" dedi.

Yaralanmaların azalmasında alınan tedbirlerin önemli olduğunu belirten Vali Şahin, ilgili kurum ve belediyelerin bu konuda çalışmalar yaptığını ifade etti. (İSTANBUL/DHA)