Vatan Şaşmaz öldürüldü

Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta otelde vurularak öldürülmüş halde bulundu. Şaşmaz'ı vuran Filiz Aker'in daha sonra başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'in odasında ölü halde bulundu. Vatan Şaşmaz'ı eski manken ve oyuncu Filiz Aker'in öldürdüğü belirtildi.

İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Akel odada tartışmaya başladı. Sonra Filiz Aker, odadan kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Filiz Aker'in daha sonra da silahı kafasına ateş ederek yaşamına son verdiği kaydedildi.

DHA'nın haberine göre Filiz Aker 17.00 sıralarında yeğeni ile yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı. Aker'den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi.

Vatan Şaşmaz 5 ay sonra baba olacaktıVatan Şaşmaz 5 ay sonra baba olacaktı

Kapıyı açan otel görevlileri Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'i yerde ölü olarak buldu. Otele gelen polisin yaptığı incelemede Vatan Şaşmaz'ın sırtından 4 kurşunla, Filiz Aker'in ise başından tek kurşun ile yaşamlarını yitirdiklerini belirledi.

Polis Filiz Aker'in Şaşmaz'ı vurduktan sonra bulundurma ruhsatlı tabancası ile yaşamına son verdiğini tespit etti.

ABD'de Green Kart ile yaşayan ve eski mankenlerden Filiz Aker'in , 1 ay önce İstanbul'a gelerek Conrad Otel'e yerleştiği belirlendi.

Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in Facebook sayfasında Vatan Şaşmaz ile bir fotoğrafı yer alıyor. Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in Facebook sayfasında Vatan Şaşmaz ile bir fotoğrafı yer alıyor.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NA GETİRİLDİ 

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in cenazeleri Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'ndan alınarak Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Vatan Şaşmaz kimdir?Vatan Şaşmaz kimdir?

Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberinin ardından kim ne dedi?Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberinin ardından kim ne dedi?

Filiz Aker kimdir?Filiz Aker kimdir?

Aşağıdaki fotoğrafta, Filiz Aker, Vatan Şaşmaz'la katıldığı bir davette görülüyor.

filizaker

Filiz Aker'in imdb sayfasına şu linkten ulaşılabilir.

Filiz Aker, sosyal medya hesabından silahlı paylaşımlarda bulunmuş.

filizson

(HABER MERKEZİ)

Filiz Aker'in yeğeni Dora Altınbaşak: Teyzem Vatan'a platonik aşıktıFiliz Aker'in yeğeni Dora Altınbaşak: Teyzem Vatan'a platonik aşıktı

Etiketler beşiktaş otel ölü