Cumhurbaşkanı Erdoğan bakkaldan alışveriş yaptı

Trabzon'daki programlarının ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı, girdiği bir bakkaldan alışveriş yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'daki programlarının ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, makam aracından inerek ilçede kendini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti, çocuklara oyuncak dağıttı. Ardından bir bakkaldan alışveriş yapan Erdoğan, kasaya geçerek aldığı ürünlerin ücretini ödedi.

Erdoğan, bakkaldan aldığı çikolataları çocuklara dağıttı. Ardından kendisini takip eden Rizeli gazetecilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan geceyi geçirmek üzere Merkez Mahallesi'ndeki konutuna geçti.

Bakkal dükkânının sahibi Selim Büyük, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha öncede iki kez dükkânına geldiğini belirterek, "Çocuklara çikolata aldı, ikram etti. Çok güzel bir anı oldu. kendisini sürekli bekliyoruz” dedi. (RİZE/DHA)