Moskova-Antalya seferinde gergin anlar

Moskova-Antalya uçağında bir yolcu sinir krizi geçirdi. Antalya Havaalanı'nda polis tarafından olay çıkaran yolcuya müdahale edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Red Wings Airlines'a ait Moskova-Antalya seferini yapan uçakta sarhoş bir yolcu, kriz geçirip çığlık attı. Diğer yolcular ve mürettebat tarafından sakinleştirilmeye çalışılan üzeri kanlı yolcu koltukları yumruklamaya başlayınca kelepçelendi.

The Sun'ın haberine göre, üstündeki kıyafetlerde kan olduğu görülen yolcu çığlık atmaya başladı. Uçaktaki diğer yolculara rahatsızlık verdiği belirtilen yolcu ayakları kelepçelenerek sakinleştirilmeye çalışıldı.

Vücudunda ve yüzünde yaralar olan ve kıyafetleri kan içerisinde kalan yolcunun yaralarının nasıl oluştuğu bilinmezken havayolu şirketinden yapılan açıklamada yolcunun kelepçelenmeden önce defalarca uyarılıp sakinleştirilmeye çalışıldığı ama yolcunun bunu umursamadığı belirtildi. Pilot tarafından kuleye bildirilen durum sonrası, Antalya Havaalanı'nda polis tarafından olay çıkaran yolcuya müdahale edildiği belirtildi.

Etiketler antalya Moskova yolcu