Cebeci Kampüsü'nde inşaat zamanı!

Ankara Üniversitesi Cebeci Kammpüsü'nde farklı noktalarda inşaat çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında çeşitli onarım ve yenilemeler yapılacağı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Siyasal Bilgiler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Fakültesi’nin bulunduğu Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde alan ve yol düzenlemeleri için inşaata başlandı.

Cebeci Kampüsü sorumlu dekanı, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Muharrem Özen tarafından yapılan duyuruda, kampüsteki yolların değişeceği, giriş kapılarında düzenlemeler yapılacağı bildirildi. Özen'in ilgili birimlere ilettiği yazıda Cemal Gürsel Caddesi ve Erdem Sokak'tan kampüse girişlerde, ana girişten Eğitim Bilimleri Fakültesi'ne giden yolda onarım ve düzenlemeler yapılacağı belirtildi. Ayrıca, SBF Kütüphanesi Okuma Salonu ile İLEF arasına yeni bir kantin yapılacağı, İLEF'in mevcut kantininin ise 80 kişilik okuma salonuna dönüştürüleceği, İLEF'in yan tarafına yangın merdiveni kurulacağı, mevcut kalorifer sistemi yerine 'merkezi ısıtma' için nakil boruları kazısı yapılacağı belirtildi. İnşaat çalışmaları süresince giriş çıkışlar Erdem Sokak üzerindeki nizamiyeden çift yönlü yapılacak, kampüs içindeki sokakta araç park edilmesine izin verilmeyecek. (DUVAR)