Parmakla gözleri oyuldu

Bingöl'de, 70 yaşındaki Ahmet Barut'un evine gitmek üzere bindiği kamyonetin kasasında iki gözü de oyuldu. Barut, gözlerini kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bingöl'de merkeze bağlı Ağaçeli Köyü'ndeki evine gitmek için bir kamyonetin kasasına binen 70 yaşındaki Ahmet Barut'un, aynı kamyonet kasasında yolculuk yapan 22 yaşındaki M.K. tarafından 2 gözü de oyuldu. Hastaneye kaldırılan Barut'un iki gözünü de kaybettiği belirtildi. M.K.'nın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve olay anında da uyuşturucu madde etkisinde davrandığı bildirildi. Jandarmanın yakaladığı M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İKİ GÖZÜNÜ DE KAYBETTİ

M.K. ile bilinmeyen bir nedenle bir süre tartışan Ahmet Barut arasındaki bağrışmayı duyan sürücü kamyoneti durdurarak, kavgaya müdahale edip jandarmaya haber verdi. 2 gözünden kanlar akan Barut Diyarbakır Dicle Üniversite Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada 2 gün tedavi edilen Ahmet Barut, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken iki gözünü de kaybettiği anlaşıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan M.K. ise çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

M.K.'nın jandarmadaki sorgusunda, "Kamyonete bindikten sonrasını hatırlamıyorum" diye ifade verdiği belirtildi. (BİNGÖL/DHA)